Der findes da giraffer i Florida…

vi planlagde en bådtur ud og se alligatorer, men trak i land og tog i Zoo. Brevard Zoo for at være præcis…og det kan virkelig anbefales. Dyrene har virkelig fine forhold, man kan komme tæt på…lidt for tæt i følge Eleonora 

  

Hele familien klarede det igennem Floridas dyr. Jeg følte mig lidt som en australsk kænguru med lillebror på maven, men hyggeligt var det. Og for en gang skyld var jeg ikke bag kameraet hele tiden…et barn i hver hånd og en på maven var lige nok for en stund. 

  

De små faldt hurtigt i søvn, og så nød vi at kunne være sammen med Eleonora. Vi spiste is (shhh…) og så dyrene blev fodret. Nogle dage er det lidt hyggeligt at være kun mor, far og trunte – i hvert fald bare for en stund.

  

Andre dage er det nu meget hyggeligt at være en stor samlet familie, der hygger. 

  

One thought on “Der findes da giraffer i Florida…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>