Papirarbejde papirarbejde papirarbejde!

Nøj, der er mange ting, man skal have styr på, når man rejser af sted til USA. Og da det er vores 3. tur dertil på 5 år, så burde det da snart sidde på rygraden. Men nej!

Måtte lave pas til de små af to omgange, da det der med at tjekke om passene nu også gælder, det åbenbart er for børn i min verden. Så af sted på borgerservice af to omgange. Så er der udfyldelse af ESTA med alle de rette detaljer…for fem mennesker!

2-1
Det tager tid kan jeg fortælle. Og så ikke nok med det, så skal flyselskabet have stort set de samme oplysninger indtastet inden af rejse.

Men nu burde vi være ved at være der…klar til en måned i det amerikanske. Vi har bil, hotel de første dage, flybilleter og papirer i orden! Så er der kun den liiiiille hurdel, at vi skal have pakket – meget solidarisk at skrive vi, ikke! – jeg skal have pakket for fem! Nå ja, og lige holde en 2års fødselsdag…men det skal nok blive godt! Vi kan sove…hmm…ja, jeg ved det ikke, men jeg har hørt, at man kan sove, når man bliver gammel (er det ok nogle gange at ønske man var gammel? Bare for et 5-6 timers periode!).

Nå men, jeg har ikke tid til at sidde her, der er helt sikkert nogle flere papirer, som den amerikanske stat vil have mig til at udfylde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>