Entering The Walking dead State…uuuuuhhh

For præcist to år siden introducerede min bror Dannie os til serien The Walking dead (TWD). Serien blev startskudet til især Martins drøm om en farm i Georgia (fordi det der med døde zombier, folk der slagter hinanden og at løbe for livet virker bare så fedt…eller noget?!). Men i hvert fald, så startede vi allerede der med at drømme om vores tur til Georgia. Og i dag blev den drøm opfyldt. 

  

Keep out!

Vi krydsede spændte og glade statsgrænsen mellem Florida og Georgia, og drejede af motorvejen for at spise vores medbragte cupcakes. Jeg kan tilføje, at vi er de ENESTE, der nogensinde har siddet på græsset og spist cupcake i det område. Bag os (billedet ovenover) lignede mere indledning til en episode i TWD, foran os lignede dét, det var – en tankstation…og under os, ja der hyggede myrene sig med vores rester. 

tre unger på picnic på I95

Som de foregående to gange vi har kørt på motorvej, så ramte vi også denne gang ind i en trafikulykke, som forsinkede os. Og med to utålmodige småvæsener på bagsædet, så er man ret tynd slidt, når man ankommer 1.5 time forsinket til destinationen. Især når man har brugt samlet i hvert fald en halv time på at sidde og klovne for at holde humøret højt og Maxs gråd til et minimum (ps jeg er en virkelig sløj klovn!). 

Køøøøøøøø

Men vi er nu ankommet Savannah, Georgia. Og byen oser af den charme, som vi åbenbart kunne tyde blandt de omvandrende zombier i TWD. Den spanske mos hænger ned fra træerne, og fuldender det billede vi havde inde i vores hoveder. Vi bor på et skønt hotel, og de næste tre dage skal foregå her. Vi skal slappe af, shoppe (vi bor overfor et indkøbscenter!) og bare være i denne skønne by. Nå ja, og så skal vi ud og finde Martins peanutfarm…får ham aldrig med hjem igen

træ med spansk mos

One thought on “Entering The Walking dead State…uuuuuhhh

  1. I skal bare tage billederne så man ikke kan se shoppingcentere og benzintanke, så kan vi godt være i illusionen om en film kulisse
    Godt besøg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>