I’ve got Georgia on my mind…

en gade i Savannah

Fem dage endte det med at blive til i Savannah – byen fortryllede os fuldstændig. Dens sydlandske charme blandet med en meget New York agtig byggestil (dele af NY i hvert fald) og de meget karakteristiske træer med spansk mos hængende ned. Virkelig smuk og fantastisk hyggeligt! Virkelig et besøg værd, hvis du nogensinde kommer på disse kanter. 

spansk mos fra træerne

En af de mest fantastiske ting her, er helt klart deres sprog. Elsker at blive mødt med “Hi y’all!”, når man træder ind i forretninger og lignende. Føler mig helt fanget i en film eller et afsnit af Hart of dixie (tøseserie på kanal 4!). 

Er dog sikker på, at Eleonora nok vil mindes Savannah for den vildeste slikbutik nogensinde:   

slik anyone?

Dagene har dog også budt på en tur til Typee Island (25 min fra Savannah). Et virkelig smukt sted, hvor sol bagte på stranden (og på de fem YSL’er, der havde glemt badetøj! DO!)

Typee island strand

Og uden solbriller og kontaktlinser, så blev det så også stedet, hvor jeg erhvervede mig en solhat. Bedømt ud fra Martins kommentar “er du ikke mere en bandana-kind-a-girl?” til spørgsmålet om hatten klædte mig, så må jeg holde mig til min egen vurdering (det er sådan man gør, man spørger om folk kan lide det, og hvis de svarer nej, så siger man bare, det er dem, der er noget galt med ha ha ha). Jeg er tosset med min nye hat! 

Smiiil med tænder

Her den sidste dag endte det også med, at både Max og jeg var i vandet med tøserne. Efter en varm dag i Savnnah, som dog blev endnu varmere af, at vi valgte at holde lur-kaffe-pause på starbuck og ca 3/4 liter skoldvarm kaffe 

kaffepause på Starbuck – hvad kikker Martin mon på?

Så virkede en tur i poolen på hotellet, som en virkelig god ide for os alle. Skønt var det! 

BadeManse

badeMulle
  
badetøser
  
badeTrunte
 

I morgen tidlig kører vi sydpå igen – med anelse tristhed over hverken at havde nået op til Charleston eller krydset statsgrænsen til South Carolina. Det må blive næste gang. Lille Manse bryder ikke voldsomt om at køre i vores store slæde af en bil, så turene skal begrænses til stræk kørt, mens han sover. Og det begrænser lidt…og det samme gør tiden. Vi skal tilbage til Faster Viver og co, og så skal vi i Disneyland, inden turen går vestover på til de tre bedste strande i Florida. 

One thought on “I’ve got Georgia on my mind…

  1. Du kan bare sige du går i barndommen, der havde du altid hat på.
    Det ser nu skønt ud der i Savannah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>