Så kom vi heeeeelt ned i gear…

fire dage hos faster Viver og familien, og så gør vi klar til at tage videre igen. Vi har stortset været i poolen nærmest uafbrudt, siden vi ankom. Ja, det har været så varmt, at selv moderen var i. Det har været så sjovt at se tøserne blive mere og mere modige i vandet. De har alle dage været vandhunde, og Eleonora er en ret god svømmer af hendes alder. Men når moderen pludselig foreslår, at de skal stille sig op på et surfbræt, så kræver det altså lidt overvindelse. Men det lykkedes til sidst…

liiidt anspændt…
Steaaaady steeeeaaaaady!
Steaaaady steeeeaaaaady!

Vi ville have været i Disneyland i lørdags sammen med Simone (tøsernes kusine), men en ovn kom i vejen og forstuvede Simones fod. Det kan jo ske for selv den bedste (Martin forstuvede sin fod op af en trappe for to ferier siden, så vi ved alt om det!). Desværre betyder det, at vi ikke får Simone med i Disneyland denne gang, og vi kører fra familien en dag tidligere.

Vi tog ud og spise her den sidste aften – sådan en sidste familiehygge

bror, søster og de mindste mus

Der var verdens sejeste ballonklovn på restauranten

en havfruen, en pingvin og en alligator

Meget poetisk åbnede himlen sig her til aften, og viste sin medfølelse for os.

Tøser der forsøger at redde tøjet…

 

jovist blev de våde…men de fik det drypvåde tøj i sikkerhed!

Når men, nu har vi booket billetter til Disneyland i morgen i stedet. Så vi forlader familien igen – denne gang for good, ja eller i hvert fald for denne gang. Og så tjekker vi ind på et hotel i Kissimee (bliver aldrig træt af at sige det KIIIIISSS-III-MMEEEE…kiss me?) uden for Orlando. Efter en hel dag i Disneyland i morgen, så tager vi videre vestpå. Vi skal ud og se de tre mest fantastiske strande i Florida, og så skal vi afprøve airBnB og bo i et privat hus i Cape Coral. Det bliver lidt sjovt…på sådan en lidt hi hi ha ha mu ha ha ha hmmmm kind a way…ha ha ha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>