Disney World…have a (not so) magical day…

ja, det er så måske lidt svært at se magien for al regnen! Men jo, vi havde da en lidt magisk, meget våd og ekstremt effektiv dag i Disney World Florida. Før jeg fortæller om dagen, så lad mig lige ridse rammerne op.


Indgangen til Disney World Magical kingdom koster for et barn over tre og to voksne den nette sum af:  330 $ altså 2300 danske kroner…de små er heldigvis gratis! Så kommer der 18 $ for at parkere bilen og 25 $ for regnponchoerne, som vi NEJ ikke nåede at skaffe, inden vi ankom. Dvs altså for at komme og gå rundt i Disney World er vi 2600 kr fattigere. Så mangler vi stadig mad, is, kaffe og vand…så som I nok kan forstå, så var banen kridtet op til en dag, som bare skulle nydes! Og så var alt andet lige meget…også monsunen, som kom forbi og lukkede det hele gentagende gange! Og den opkridtede banen blev da også på det sløjeste trukket frem, da Eleonora midt i monsunregnen slukøret sagde “det er seriøst nedtur det her”. Nej min skat, det er ikke nedtur. Det har kostet os mange penge at komme ind “NYD DET!”.

Okei okei okei…nu får jeg det til at lyde helt forfærdeligt. Det var det slet ikke, det var da lidt magisk at stå ved det store prinsesseslot (billedet kommer, når min kortlæser gider virke igen!). Og den ekstremt velsmurte maskine “Disney” med egne toge, der fragter dig ikke kun rundt i Magic kingdom verdenen, men også ml de fire andre Disney verdener. Den var virkelig velsmurt. Man blev ført direkte på plads på p-pladsen, og derfra nærmest båret videre med trolleybusser og toge. Før man blev sat foran det magiske rige, hvor alle stod og storsmilte “have a magical day!”.

Vi nåede ikke så mange forlystelser, før regnen første gang satte en dæmper på det hele (attraktionerne lukker ved lyn, torden og massiv regn). Men sekundet efter regnen var stoppet, så var der gang i parken igen. Som med et magisk trylleslag pakkede alle boder, forlystelser og forretninger sig sammen, regnen skyllede henover os og vupti…sol og liv igen.

Man havde på forhånd booket tre attraktioner med fasttrack – dvs der gik man foran alle andre, der ventede i kø. Og når køerne kunne vare alt mellem 15-60 minutter som min. for at prøve, så var fasttrack virkelig smart. Det betød også, at den rutsjebane vi havde fasttrack på, prøvede vi otte gange inden for en time.
Alt i Disney er super gennemført. Showene, opsætningen og ikke mindst souvenirbutikkerne. En dag skal vi tilbage med alle unger i skolealderen (jiks 550$ for indgang!) og have adgang til alle fem verdener (jiiiiks 1110$) Men så skal vi også bo på resortet og have masser af tid (jiiiiiiiks Xxxxxx$). Og regnen må godt holde sig væk! Vores review af Disney World Magic Kingdom er nok, at vi hellere ville havde brugt 1000kr på turpas og indgang i Tivoli. Men nu kan vi sætte hak ved det.

Dog skal det også siges, at vi ikke har børn i Disneyalderen. Frost og disneyprinsesse er for små børn i følge Eleonora, og Mulle og Max er for små til at vide særlig meget om det. Det havde nok været anderledes, hvis vi havde haft børn, der genkendte karaktererne og synes, de var seje.

One thought on “Disney World…have a (not so) magical day…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>