Når man først har vækket soccermom…

Når man rejser fem mennesker – og hvor to små kræver hver deres opmærksomhed ved putning, så kan hoteller godt gå hen og blive dyrt. Derfor har vi på denne tur forsøgt os med airbnb. Fremfor at søge forgæves efter hoteller med to soveværelser eller forsøge at lægge to mus på samme tid i et rum, hvorfor så ikke booke et hus?

Ja, det er hvad vi har gjort. Et stort klassiske amerikansk hus i Cape Coral. Med en forældrevinge med master bedroom og walk in closet, og en børnevinge med eget bad, tre værelser og et vaskerum. Hele herligheden forbundet med et stort køkkenalrum med udgang til den store terrasse med pool. Jeg startede med at vaske tøj i kæmpe maskinerne, smøre frokost til familien og var meget tæt på at køre Max til fodbold – det kom bare til mig i øjeblikket, jeg trådte ind ad døren. Som om huset tændte min indre soccermom.

 

min udsigt da jeg smurte frokost forleden

Så kan man lige overskue, at temperaturen lander på næsten 32 grader omkring kl. 11.

 

aaaaaahhhh…helt tilpas april vejr…

Der er så meget godt at sige om det her hus…men det allerbedste er simpelthen stuen. Med det største, grimmeste og mest komfortable monstrum af alle…

 

monstrumet har næsten spist Eleonora

Der er kopholder, snackboks og bedst af alt håndtag, som hvis/når man hiver i det, så folder sofaen sig ud. Og presser man en smule tilbage i stolen…så flyder den helt ud til en seng! Aij men det er jo fantastisk! Ha ha ha…Og når giga tv’et ovenikøbet har amerikansk netflix, så man kan se The Walking Dead sæson 4. Aij men så er livet jo fuldendt!

De sidste par dage har bare været total afslapning (imodsætning til de 26 andre dage, der jo har været benhårdt arbejde!). Vi har været i poolen fra tidlig morgen til vandkamp inden sengetid. Og som om det ikke var nok, så tilbragte vi hele dagen i dag i SunSplash waterworld. Er ikke helt sikker på, om vores rosinfingre nogensinde bliver hele igen.

 

supernuttede bademanne

 

badedyrene…og deres badedyr!

 

http://sunsplashwaterpark.com

Mulle viste sig at være en lige stor fan af vandrutsjebaner, som søsteren. Så de to fandt hurtigt en bane, som de begge kunne køre ned af. Og stolt kunne man så stå og se, Eleonora tage imod storhvinede lillesøster forenden af banen og bringe hende i sikkerhed. Så de kunne løbe op til mig på toppen og blive sendt af sted igen. Fantastisk!
I morgen skal vi ud på sidste stop på vores strandcrawl. Vi skal til Sanibel Beach og samle muslingeskaller…ooooorker næsten ikke mere vandpjask, afslapning og smukke strande ha ha ha…som om!

One thought on “Når man først har vækket soccermom…

  1. Super skønne billeder, man kan se at der bliver hygget. Man kan ikke sige at vi har sommer vejr så i må godt tage noget af varmen med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>