Sådan der…det kan bruges til noget! 

 

Nøøøøj det bliver altså skønt at komme over og få solskin på det blege korpus. Var forleden på jagt efter solcreme, og blev til min store overraskelse positivt overrasket. Solcreme sælger vi åbenbart i DK i store mængder hele året rundt. Sikkert voldsomt dumt at købe det nu i stedet for at vente til Miami…de har nok ret sikkert også rigeligt mængder solcreme. Men det er jo en af ritualerne ved rejser til solskinslande, så er man lige som klar.

Ok, vil nok være smartere at bruge tiden på at pakke tøj og andre remedier til turen. Men elsker at kunne sætte hak – så hak ud for solcreme!

One thought on “Sådan der…det kan bruges til noget! 

  1. Dejligt at se bloggen.y-sl.dk, det bliver så spændende at følge jer på jeres store tur overthere.
    Moderne teknik er nu smart.
    Mormor og morfar ønsker jer alle en fantastisk tur, og vi glæder os til at følge den på sidelinjen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>