Dagen før dagen…

Om 24 timer sidder vi en flyvemaskine og er på vej…lidt (læs meget) intimiderende! Har hele tiden været cool, rolig og helt nede på jorden, når folk med skræk i stemmen konstaterende har gentaget “over atlanten? En hel måned? Med tre børn?”. Og først nu i det sidste døgn op til, begynder mine tanker i løbet af få minutter at spænde fra ” dét skal nok gå!” Og “hvad f***** har vi tænkt på?”

IMG_2270.PNG

Heldigvis har jeg min meget gode OCDapp, som hjælper mig med at huske alt. Så mangler jeg kun lige det der skridt med reelt at få tingene ned i en kuffert. Det skal nok gå! Hvad f***** tænker vi på?!

Vi er heldige at have nogle venner, der godt gider bo i vores hus, mens vi er væk. Og det har afføder indtil flere skønne oprydninger af bl.a. kælder og 1. sal, som hidtil har været vores smertens børn, hvad angår oprydning. Og så tænker I “men hvorfor bruger tiden på det, når du ikke har pakket endnu?”. Ja, godt spørgsmål…måske fordi det at feje gulvet i en kælder virker lidt mere overskueligt end pakke for fem mennesker i en måned

Dét skal nok gå! Hvad f***** har vi tænkt på? Dét skal nok gå! Hvad f***** har vi tænkt på? Dét skal nok gå! Hvad f***** har vi tænkt på?

 

One thought on “Dagen før dagen…

  1. Det skal nok gå, måske ikke som du forestiller dig men på en dejlig og trods alt afslappende måde. Inden du får set dig om er I hjemme igen, og du sidder og tænker på alle de dejlige, spændende og måske udfordrende ting I har oplevet.
    Rigtig god tur min skat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>