Store rejsedag er overstået…med karakteren UG+ 13 pil op med bonus

vores unger er sande globetrotter! 20 timers rejse er overstået, og minus nogle enkelte tidspunkter, hvor trætheden var for stor og bevægeligheden for lille (Vi sad spændt fast det meste af flyveturen pga turbulens). Mulle sov kun en times tid, men var ellers underholdt med iPad og snacks. Max og Eleonora sov størstedelen af turen – så vi frygtede virkelig, hvordan 1. nat her i Miami skulle blive med dem. Men udover en lille pause i sovningen ml. 3-4 om natten for Max’s vedkommende, så sov hele familien til kl. 7:30 i morges. 

Vi tilbragte 7 timer i London Heatrow, men det viste sig ikke at være nogen særlig stor ko på isen. Heatrow har nemlig en familielounge med legeplads, pusle/amme faciliteter mm. Det kan varmt anbefales! Her sov de små på skift, mens vi andre på skift gik ud og shoppede – primært kaffe! 

  

Den første dag i Miami er gået med at køre rundt i vores meeeeget store lejebil for at shoppe sommertøj (ih guder Eleonora har udviklet en meget stærk shoppekompetence, siden vi var her sidst!). Vi har fået købt dobbeltklapvogn til de små og utrolig meget vand. Dagen har mest handlet om at afklimatisere og slappe af oven på en lidt lang dag i går. Men vi nåede dog både at komme i poolen, tude over glædelige nyheder fra DK og spise utroligt usund mad (pommes friter saltet med bacon…jo jo, det smager lige så godt, som det lyder)

  

Nu vil jeg smutte i seng – i morgen sættes kursen mod West Melbourne op til Faster Viver og co

One thought on “Store rejsedag er overstået…med karakteren UG+ 13 pil op med bonus

  1. Fedt, fedt, fedt. Altid noget man er nervøs for inden. Godt det gik så godt. Lyder skønt det hele. Fortsat god rejse…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>