Så gik den første weekend…

sommerferie i april er slet ikke dårligt! Vi har nu været hos Faster Viver og hendes familie i en weekend og lidt.  Og vi har ikke lavet meget andet end bare at være sammen. Det er jo 1.5 år siden sidst, så der var en del, der lige skulle indhentes – især på krammeområdet ml. Faster V og lillebror. 

Simone og Eleonora storhygger og beviser, at sprog er meget mere end det man taler. Gemmeleg, tegning og leg i poolen behøver ingen oversættelse. 

Generelt klarer alle tre unger bare det hele så flot – ingen jetlag eller lignende. Det bliver spændende at se, om begejstringen for is og cacao fortsætter i en hel måned. Glæden ved  solen bliver i hvert fald svær at dræbe…

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>